Mina dagar i Stockholm!


Hej! Nu tänkte jag berätta om Mina dagar i Stockholm och visa vad jag köpte!

Måndag: vi fick reda på att vi skulle till Stockholm typ 20 minuter innan tåget gick. Mamma hade sagt att vi skulle packa en väska kvällen innan. Så vi hade ju grejer och sånt med oss! När vi kom till Stockholm så låste vi in våra väskor på T-centralen. Efter vi jade gjort det så gick vi till gallerian! Då gick jag gå in på Hollister! Det var det jag hade längtat efter!! Sen gick vi i några fler affärer.. Och sen åkte vi till hotellet som låg vid kungens kurva (vi bodde på scandic) så det tog typ en halvtimme att komma till hotellet. Sen gick vi typ bara runt på hotellet. Min lillebror fastnade i lekrummet några timmar! Sedan gick vi och åt middag. 

Tisdag: då åkte vi till tomtits experiment. Där är det en massa experiment! Det var roligare än vad jag trodde. När klockan typ var 2 eller 3 så åkte vi in till stan och sen till Östermalm för att träffa min mammas kusin och moster. Vi skulle ha åkt till grönan men det blev dåligt väder, så vi åt på en restaurang som heter ciao ciao istället. Det var jättegod mat där! Restaurangen får
💓💓💓💓/💓💓💓💓💓(4/5) hjärtan av mig!
Sedan åkte vi till hotellet

Onsdag: idag åkte vi till Skansen. Vi kollade på djur och gamla hus. När vi åkte till Djurgården från T-centralen, så åkte vi spårvagn. Det var ett helvete! När det redan var fullt var det typ kineser/japaner, som absolut skulle tränga sig in!! Jag vart så arg då! Dom fattade tydligen inte vad "fullt" betyder! Dom kunde inte svenska men alla sa att det var fullt på engelska!  Så min lillasysters kind vart inklämd mot en stång...
Men efter vi hade varit på Skansen så åkte vi till SKHLM! Där köpte jag ingenting.

Torsdag: Vi packade ihop våra saker och åkte in till stan. Vi låste in våra väskor och gick till gallerian. Jag fick gå in på Hollister en gång till! Sen gick vi och åt på donken (McDonalds) det var typ so. Ett krig att hitta en plats att sitta på! 
Sen åkte vi hem!

Nu ska ni få se vad jag köpte!