Såret på bilden i förra inlägget!


Hej om ni såg bilden i förra inlägget så såg ni nog att jag hade ett sår i pannan. Det har inte jag skrivit på bloggen. Men det var såhär att min lillasysters klass hade en vår fest i deras klass! Och då fick alla syskon komma. Det var min mamma och en till mamma som höll i det. Men då skulle vi spela brännboll. Och när det var en kille som skulle slå då när han hade slagit så råka han kasta bak träet... Och då var det ju jag som fick det i huvudet/pannan... Det gick så fort så jag han inte tänka. Men jag tyckte först bara att det gjorde lite ont. Då la jag bara handen på pannan på engång. Dom andra han inte ens se att det börja blöda. När jag tog bort handen då sa dom att jag skulle lägga mig ner. Jag kolla på handen och det var fullt med blod... Jag hade blod över hela mig. Det gjorde aldrig ont... För jag kan få en jättehårt fotboll rakt i huvudet, men det gör inte ont. Men iallafall så låg jag där och blödde. Sen kom ambulansen och jag fick åka till familje läkar jouren, tror jag....? För det var fullt på akuten. Det värsta av allt var när jag låg dör och blödde, jag trodde jag skulle dö. Men det var bara 1 cm långt och djupt. Så det var ingen fara! Men dom sa att jag kunde ha gjort det om träet hamnade ngn annanstans i huvudet. Så  jag hade extremt mycket tur! Jag ville inte säga till ngn den dagen jag gjorde illa mig. Det var bara två som hade fått reda på det. Dom hade ringt till min mobil för att fråga ngt. Jag kommer inte ihåg vad det var men aja. Men då hade min bonuspappa tagit med min mobil hem. För det var bara mamma som följde med till "sjukhuset" pappa kom lite senare för han och hans nyblivna fru var och köpte en ny bil. Juste det har jag inte heller sagt, dom gifte ju sig! Men iallafall så ringde dom och då sa min bonuspappa att jag låg på sjukhuset.jag fick limma ihop det, eller sjuksköterskorna gjorde det!
Ja men det var så det gick till! Ibland så tänker jag på vad jag kunnat gjort för att det inte skulle hända. Det var två dagar innan den där friidrottstävlingen. Så hela klassen tränade innan och jag tänkte åka direkt till pappa efter, för han bor nära. Men jag gjorde inte det för att dom var ju inte hemma. Bara min brorsa. Och jag behövde mat så jag var tvungen att åka till mamma. 

Ja men det var allt! Hejdå!